Zegar Śmierci. Strona: 2

Dodano: 2009-08-04 11:16

MisterOzz napisał(a):
Cytat:
Przewidywana data śmierci: 12 kwiecień 2047

wszstkich ktorzy dozyja tej daty zapraszam na moj pogrzeb

to ja przyjdę - mam wg tego dziwnego zegara umrzeć w maju 2050 roku przed 64tymi urodzinami. :lol: tak jak ktoś napisał - kolejny śmieć w sieci. I tak pewien chłopak wywróżył mi z ręki, że "będziesz miała 2je dzieci, będziesz długo żyć, ale będziesz mieć co jakiś czas pewne problemy ze zdrowiem". Tym bardziej wali mnie wynik tego testu - osoba przygotowująca to nic przeciez o mnie czy o Tobie nie wie, więc naprawde nie warto się przejmować.

Dodano: 2009-08-04 18:40

Ha! Jedna z największych bzdur w sieci. Prawdę mówiąc parę lat temu myślałem żeby dożyć 40 i starczy. Teraz, gdy mam śliczną córkę moje podejście zmieniło się o 180 stopni. Jak najdłużej bo mam po co! A na jakiej podstawie program oblicza datę mojej śmierci? Przecież równie dobrze mogę dożyć sędziwej starości jak zginąć jutro w tragicznym wypadku.... Nie ma to jak wróżyć z bitów...

Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.

Dodano: 2009-08-05 07:39

Zwierzu napisał(a):
Ha! Jedna z największych bzdur w sieci. Prawdę mówiąc parę lat temu myślałem żeby dożyć 40 i starczy. Teraz, gdy mam śliczną córkę moje podejście zmieniło się o 180 stopni. Jak najdłużej bo mam po co! A na jakiej podstawie program oblicza datę mojej śmierci? Przecież równie dobrze mogę dożyć sędziwej starości jak zginąć jutro w tragicznym wypadku.... Nie ma to jak wróżyć z bitów...

no własnie, przypomniała mi się taka paranoiczna reklama sprzed jakichś 20stu lat - wróżymy z ręki przez telefon :lol:

Dodano: 2010-02-18 23:01

trochę pokręcona ta strona z zegarem:/ jak dla mnie to ściema

Dla przeciwwagi wielu uciążliwości życia niebo ofiarowało człowiekowi trzy rzeczy: nadzieję, sen i śmiech. - I. Kant

Dodano: 2010-02-19 11:55

co za śśściema

Dodano: 2010-02-23 21:24

soundasleep napisał(a):
co za śśściema

:)Podaj imie,nazwisko,date urodzenia,adres,email,pin i numery karty,to odrazu siano przelewaja za zwłoki na konto-sprawdzone :)

data śmierci Dodano: 2011-06-08 20:07

Moim zdaniem data śmierci nie powinna być przedmiotem dyskusji w związku z tym, że nie mamy wystarczającej wiedzy aby ją określać, innymi słowy nie jest to nam dane, można podeprzeć się też cytatem "nie znacie dnia ani godziny...". Jednak dominuje skłonność ludzkości do chęci wybiegania poza swoje kompetencje stąd zalanie internetu podobnymi tematami :)

data śmierci Dodano: 2011-06-08 20:09

naturalbornuser napisał(a):
Moim zdaniem data śmierci nie powinna być przedmiotem dyskusji w związku z tym, że nie mamy wystarczającej wiedzy aby ją określać, innymi słowy nie jest to nam dane, można podeprzeć się też cytatem "nie znacie dnia ani godziny...". Jednak dominuje skłonność ludzkości do chęci wybiegania poza swoje kompetencje stąd zalanie internetu podobnymi tematami :)

Masz rację, w sumie takie testy nie mają za bardzo sensu.

Dodano: 2011-06-08 20:59

Sensu to i może nie ma, ale czegóż to ludzie nie wymyślą, ażeby zarobić.

Dodano: 2011-06-08 21:33

albo też postraszyć innych.

Dodano: 2011-06-08 21:42

Szczerze wątpię,że ktokolwiek bierze to na poważnie

Dodano: 2011-06-08 22:29

licho wie ludzie są różni

Nie ma co sie bać Dodano: 2011-07-04 22:32

Nadata śmiercima wpływ wiele czynników. Od nas samych pośrednio zależy długość życia, gdyż nie wszystkich zdarzeń losowych jesteśmy w stanie przewidzieć.

Dodano: 2011-07-25 13:01

Ja myślę, że wszystko jest kwestią przeznaczenia. Każdy z nas ma zaplanowaną gdzieś u góry drogę. Ostatnio znalazłam stronę, gdzie można sprawdzić datę swojej śmierci :http://formlinkus.com/news0042.php
sprawdziłam i już się nie boję...

Dodano: 2011-07-25 13:16

Ceiphied (Bicz)
Ceiphied
Nowa Sól - Zielona Góra

Jeśli ktoś w to wierzy to chyba nie tam cyka.. ;-D

''Sztylet rani ciało, słowo - umysł.'' - Menander

Death Test Dodano: 2011-08-24 13:41

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło